23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialBancher de la JP Morgan, numit de Cioloș la Departamentul pentru Investiții...

Bancher de la JP Morgan, numit de Cioloș la Departamentul pentru Investiții Străine

Unul din drectorii băncii americane JP Morgan a fost numit de premierul Dacian Cioloș în funcția de secretar de stat la Departamentul pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat, relatează Hotnews.ro. Manuel Costescu este director la sucursala din Londra a JP Morgan. 

De asemenea, Departamentul pentru Investitii Straine ar urma sa treaca in perioada urmatoare la Ministerul Economiei.

Potrivit unei decizii publicate luni in Monitorul Oficial, premierul Dacian Ciolos l-a numit secretar de stat in fruntea Departamentului pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat (DPISPP) pe Maneul Costescu, director executiv la subsidiara din Londra a bancii americane JP Morgan.

Potrivit profit.ro, pana la acest moment, Costescu s-a ocupat, la biroul din Londra al JP Morgan, de legaturile bancii cu institutii de stat precum banci centrale, banci de dezvoltare de tip Eximbank, trezorerii si agentii guvernamentale.

Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...
Ultima oră
Pe aceeași temă