25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialBerlin: Piloţii Lufthansa au renunţat la greva prevăzută pentru marţi

Berlin: Piloţii Lufthansa au renunţat la greva prevăzută pentru marţi

Cockpit, sindicatul german al piloţilor, a renunţat luni la greva prevăzută pentru marţi asupra zborurilor de lung curier ale companiei Lufthansa, relatează AFP, preluat de Mediafax.

Sindicatul Cockpit, în conflict cu Lufthansa asupra condiţiilor de ieşire la pensie a piloţilor, a anunţat luni o grevă pentru marţi, a patra mişcare de acest tip în mai puţin de două săptămâni, care ar fi trebuit să afecteze zborurile de lung curier cu plecare şi sosire din Frankfurt în intervalul orar 09.00-17.00 (10.00-18.00 ora României).

Ulterior, Lufthansa a anunţat că toate zborurile de lung curier cu plecare şi sosire din Frankfurt vor fi asigurate potrivit programului stabilit pentru marţi, în pofida grevei.

După eşecul negocierilor la sfârşitul lui august, Cockpit a organizat deja trei greve de mai multe ore care au condus la anularea a 475 de zboruri în total, care asigurau în special legături interne şi europene. Ultima a avut loc la 10 septembrie la Munchen.

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă