18.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialBiciclete gratuite pentru bucureşteni, în Sectorul 1

Biciclete gratuite pentru bucureşteni, în Sectorul 1

700 de biciclete de închiriat gratuit îi aşteaptă pe amatorii de mişcare în aer liber, în parcurile Herăstrău şi Kiseleff.

De marţi, iubitorii de sport pot închiria gratuit o bicicletă, prin programul ”La Pedale”, derulat de Primăria Sectorului 1 şi asociaţia Green Gate, conform unui comunicat al Primăriei Sectorului 1.

Bicicletele verzi sunt disponibile în trei modele – pentru copii, adolescenţi şi adulţi – şi pot fi închiriate pe baza buletinului de identitate şi a unui contract de dare în folosinţă.

Citeşte şi: Campion la 75 de ani în cursa cu el însuşi, pentru sănătate

Bicicletele pot fi folosite pentru cel mult două ore, în perimetrul parcurilor.

Centrele ”La Pedale” sunt deschise de luni până vineri, între 10.00 şi 18.00, iar sâmbătă şi duminică, între 10.00 şi 19.00.

Peste 40.000 de bucureşteni au pedalat, anul trecut, în parcurile Kiseleff şi Herăstrău, de la deschiderea centrelor gratuite, în aprilie, până în noiembrie.

Cele mai citite

Firma care a produs fregatele României revine la București într-un moment critic pentru Forțele Navale Române

Firma BAE Systems din Marea Britanie, cea care a produs fregatele Regele Ferdinand și Regina Maria, își anunță prezența la salonul BSDA 2024 de...

Mesajul de Paște al SRI-ului: “Nu credem până nu…”

Mesajul viral postat pe rețelele sociale de către Serviciul Român de Informații (SRI) în ziua de Paște a adunat rapid aprecieri și distribuiri. „Nu...

Căpitanul din filmul Titanic, Bernard Hill, s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani

Vestea tristă a trecerii în neființă a actorului britanic Bernard Hill a îndoliat comunitatea artistică și fanii din întreaga lume. Bernard Hill, cunoscut pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă