19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialBoicot în Croația

Boicot în Croația

Formaţia Dinamo Zagreb, care va întâlni joi echipa Astra Giurgiu în grupele Ligii Europa, nu a jucat, sâmbătă, în campionatul Croaţiei, adversara Hajduk Split refuzând să intre pe teren în semn de solidaritate cu un grup de suporteri care nu a avut acces în stadion, informează goal.com, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, meciul dintre Dinamo Zagreb şi Hajduk Split nu s-a mai disputat, după ce oaspeţii au refuzat să joace deoarece 50 de suporteri nu au fost primiţi în stadion, fiind trecuţi pe o "listă neagră". Faptul că fanii respectivi nu au putut să intre în stadion i-a determinat pe ceilalţi suporteri ai grupării oaspete să iasă din arenă şi să returneze biletele la case. Echipa Hajduk Split a hotărât atunci să nu joace.

Reprezentanţii clubului Hajduk Split susţin că niciunul dintre fani nu ar trebui să aibă interdicţie şi că lista a fost făcută de oficialii de la Dinamo Zagreb, între care şi directorul executiv Zdravko Mamici, o persoană influentă în federaţia croată.

"Oficialii de la Hajduk mi-au cerut să amân meciul deoarece suporterii lor au probleme în ceea ce priveşte accesul în stadion. Am refuzat, iar ei s-au ridicat şi au părăsit încăperea", a declarat observatorul Lino Rosa.

Dinamo Zagreb a învins formaţia Astra Giurgiu, pe teren propriu, în prima etapă a grupelor Ligii Europa, scor 5-1. Cele două echipe se vor mai întâlni, joi, în etapa a V-a, în România.

Cele mai citite

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă