14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialBoris Johnson: Marea Britanie ar putea plăti pentru a continua să aibă...

Boris Johnson: Marea Britanie ar putea plăti pentru a continua să aibă acces la unele programe UE după Brexit

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a declarat că Marea Britanie ar putea plăti pentru a continua să aibă acces la unele programe UE şi după Brexit, citează Mediafax.

Săptămâna trecută, David Davis, ministrul responsabil cu negocierile pe tema Brexit, a declarat că Marea Britanie ar putea cotiza la bugetul UE pentru a continua să beneficieze de acces la piaţa comună europeană şi după părăsirea Blocului comunitar. 

"(Contribuţia pentru acces la piaţa comună) este clar ceva ce a fost luat în considerare de David Davis. Asta însă nu înseamnă că o decizie a fost luată", a adăugat ministrul britanic de Externe.

Cele mai citite

Evoluția îmbrăcămintei bărbătești:o călătorie prin decenii

Moda bărbaților a suferit schimbări semnificative de-a lungul deceniilor, reflectând schimbări în normele societale, influențe culturale și progrese tehnologice. De la stilurile conservatoare de...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă