14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialBrașov: 20 de copii dintr-o tabără sportivă, internați în spital, cu toxiinfecție

Brașov: 20 de copii dintr-o tabără sportivă, internați în spital, cu toxiinfecție

20 de copii din Ilfov, care se aflau într-o tabără sportivă din localitatea brașoveană Hărman, au ajuns joi noapte la Spitalul de boli infecțioase, cu toxiinfecție alimentară, conform Digi 24.

Copiii sunt din Popești-Leordeni, județul Ilfov, și au fost internați în cursul nopții cu stări de vomă, scaune diareice și febră. Copiii au venit cu mai multe ambulanțe. Au fost reechilibrați, perfuzați și li s-au făcut analize.

Cinci copii mai au vărsături bilioase, trei copii scaune diareice, iar doi dintre ei au început să facă febră, a arătat directorul spitalului, Felicia Costandiș.

Nu se știe deocamdată ce i-a îmbolnăvit, dar antrenorii au spus medicilor că o ciorbă de perișoare mâncată la prânz a avut un gust suspect. Părinții au fost anunțați și unii sunt așteptați să vină la spital.

Copiii se aflau într-o tabără de mini-fotbal și erau cazați la o pensiune. Comisari de la Protecția Consumatorului au venit la pensiune să verifice mâncarea.

Cele mai citite

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...
Ultima oră
Pe aceeași temă