17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialCadavrul unei femei, găsit în albia Argeşului

Cadavrul unei femei, găsit în albia Argeşului

Cadavrul unei femei a fost găsit, sâmbătă, în albia râului Argeş, Poliţia deschizând o anchetă pentru identificarea acesteia şi pentru stabilirea cauzei morţii, în condiţiile în care în zona capului a fost descoperită o leziune.

Trupul neînsufleţit a fost observat sâmbătă după-amiază, pe râul Argeş, în zona barajului Goleşti. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, care a constatat decesul.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Argeş, este vorba despre cadavrul unei femei neidentificate, care, la o primă examinare, prezintă o leziune în zona capului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea femeii şi împrejurările în care aceasta a decedat. Până în prezent, nu s-a stabilit dacă femeia a fost lovită şi aruncată în râu sau dacă a fost luată de ape, la inundaţiilor produse în ultima perioadă în Argeş.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, vizită în Turcia

Premierul Marcel Ciolacu a comunicat miercuri că intenționează să efectueze săptămâna viitoare o vizită oficială în Turcia. În cadrul acestei vizite, în conformitate cu...

Stația STB Orizont revine pe amplasamentul de bază

Stația „Orizont” revine pe amplasamentul de bază, informează Societatea de Transport București (STB). “Avȃnd ȋn vedere finalizarea lucrărilor la proiectul „Reabilitare rețele termice Loc 3...

Ajutorul pentru Ucraina produce divergențe între România și SUA. Președintele Iohannis ar ceda un sistem Patriot dar vrea ceva “în schimb”

Președintele României, șeful Senatului, șeful Guvernului și ministrul Apărării au opinii divergente cu privire la cererea formulată de Statele Unite ca România să cedeze...
Ultima oră
Pe aceeași temă