17.4 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialCare a fost reacţia Simonei Halep, după tragerea la sorţi a meciurilor...

Care a fost reacţia Simonei Halep, după tragerea la sorţi a meciurilor din Fed Cup

Simona Halep a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a meciurilor din întâlnirea cu Spania, pentru primul tur al Grupei Mondiale II, că este mai bine pentru ea că va juca în primul meci, deoarece nu va trebui să aştepte, informează Mediafax.

"E mai bine aşa, pentru că voi intra mai repede pe teren şi nu voi sta prea mult să mă gândesc la meci. Sunt pregătită să joc cel mai bun tenis al meu şi sper să fiu şi susţinută din tribune", a spus Halep.

Citeşte şi: Fed Cup Galați: S-au tras la sorți partidele. Record negativ pentru Halep și Begu cu spanioloaicele

Simona Halep, locul 3 WTA, va juca, sâmbătă, la oara 13:00, împotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA, în primul meci al întâlnirii România – Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, conform tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Galaţi.

Citeşte şi: Iohannis va participa, sâmbătă, la meciul Simonei Halep din Cupa Federației

Tot sâmbătă se va disputa meciul Irina-Camelia Begu (34 WTA) – Garbine Muguruza (24 WTA).

Duminică, de la ora 12.00, sunt programate confruntările de simplu Simona Halep – Garbine Muguruza, Irina-Camelia Begu – Silvia Soler-Espinosa şi meciul de dublu Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu – Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.

Câştigătoarea întâlnirii dintre România şi Spania va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială, în compania unei învinse din primul tur al Grupei Mondiale. Învinsa întâlnirii de la Galaţi va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială II, în compania unei echipe din Grupa I.

Cele mai citite

Tarifele la gaze și energie tot nu au scăzut. Dimpotrivă, se impun tot felul de taxe

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, promitea o scăderea considerabilă a facturilor la gaze și energie electrică de la 1 aprilie, lucru care de altfel nu...

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

Portul Constanța, victima perfectă a managementului defectuos al statului!

Portul Constanța se află în primele 20 de porturi europene ca volum de mărfuri manipulate, dar activitatea sa este ”afectată semnificativ de acțiunea/inacțiunea...
Ultima oră
Pe aceeași temă