15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialCezar Preda a sesizat Poliția în legătură cu numărul cererilor pentru urna...

Cezar Preda a sesizat Poliția în legătură cu numărul cererilor pentru urna mobilă

Deputatul PDL Cezar Preda a făcut plângere penală la Poliția Județeană Buzău, în legătură cu numărul cererilor pentru urna mobilă.

Potrivit Mediafax, Cezar Preda, care a votat la Școala generală nr. 8 din municipiul Buzău, a anunțat, la ieșirea de la urne, că a depus o plângere penală la Poliția Județeană Buzău după ce a constatat că sunt extrem de multe cereri pentru urna mobilă., el precizând că într-o localitate din județ urna specială ar fi fost solicitată pentru 10 la sută din numărul total de alegători.

”În localitatea Bălăceanu sunt 62 de cereri de urnă mobilă, la Blăjani 67, cu același scris, asta înseamnă 10 la sută din numărul alegătorilor din aceste comunități. Îi rog și pe jurnaliști să verifice în teren să vadă dacă acei oameni sunt netransportabili. Am făcut plângere penală la Poliție. Mi se pare ieșit din comun. Despre votul din Spitalul Județean Buzău, pot să vă spun că nu s-au mai făcut cereri individuale, cum este legea, ci doar cereri semnate de directorul spitalului, cu enumerarea celor care doresc urna mobilă. Sunt peste 200. Mai sunt și la Poliția Buzău peste 40, iar în total sunt aproape 850 de cereri de urnă mobilă”, a declarat Cezar Preda.

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă