16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialConcurent SURPRIZĂ la X Factor. Ce artist va participa la audiţii

Concurent SURPRIZĂ la X Factor. Ce artist va participa la audiţii

În ediţia de vineri a emisiunii divertisment „X Factor” va participa la audiţii solistul trupei „Jukebox”, Alex Vasilache, potrivit site-ului oficial al emisiubnii.

Cântăreţul a spus că deşi face parte dintr-o formaţie cunoscută, nu ştiu foarte mulţi oameni ce poate face pe scenă.

De asemenea, la audiţii va participa o tânără româncă, stabilită în Italia, care va cânta o melodie a interpretei britanice Duffy.

Totodată, pe scenă va urca şi un italian, manager la o parfumerie, care vrea să îşi transforme pasiunea pentru muzică în principala sa ocupaţie.

Emisiunea de divertisment ”X Factor” se află la al cincilea sezon şi este prezentată de Răzvan şi Dani. La masa juraţilor se află Ştefan Bănică Jr., Delia, şi Horia Brenciu.

În faza audițiilor, cei care se prezintă în fața celor trei jurați trebuie să primească trei ”DA” pentru a putea trece în etapa următoare a show-ului. Telespectatorii îşi vor putea vota favoriții dintre concurenții care au primit trei ”DA”, asfel încât la finalul etapei de audiții cel mai votat participant să ajungă direct în prima gală live.

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă