13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialConferință de hipnoză în Transilvania

Conferință de hipnoză în Transilvania

 

Clujul va găzdui una dintre cele mai importante conferințe dedicate hipnozei ca metodă de terapie. La această conferință participă unii dintre cei mai reputați savanți din domeniul psihologiei și psihiatriei.

Conferința „Integrare şi diversitate în hipnopsihoterapia ericksoniană” se va desfăşura în zilele de 8-10 octombrie. Evenimentul reunește trei dintre cei mai reputați specialiști în acest domeniu. Este vorba de Jean-Marie Barthélémy, profesor emerit de Psihopatologie şi Psihologie Clinică la Université de Savoie/France. Fondator şi ex-director al Centre de Recherche Structures Psychologiques et Psychopathologiques de l’Image et de l’Imaginaire, el este, totodată, co-fondator  al Centre d’Etudes et de Recherche sur les Processus de l’Imaginaire et de la Création, precum și preşedinte al Société Internationale de Psychopathologie Phénoméno-Structurale.

Cel de-al doilea invitat este Antonio Capafons, profesor la Universitatea din Valencia, specialist în psihologie clinică. Cel de-al treilea invitat este clujeanul Daniel David, profesor de psihologie clinică şi psihoterapie la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, director fondator al Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.   

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă