14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialConstanţa: Poliţiştii au găsit o mașină de lux, furată acum 4 ani...

Constanţa: Poliţiştii au găsit o mașină de lux, furată acum 4 ani din Italia

Poliţiştii de frontieră, în cooperare cu poliţişti din cadrul Compartimentului Furturi Auto al I.P.J. Constanţa, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat, în municipiul Constanţa, un autoturism de lux marca BMW model X5 despre care deţineau informaţii că este căutat în vederea confiscării.

La volanul autoturismului oprit în trafic se afla cetăţeanul român S.M.T, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa, care a declarat faptul că este proprietarului bolidului de lux și că a intrat în posesia autoturismului în urma unui schimb de autovehicule, plus o sumă de bani pe care a plătit-o în rate unui alt cetăţean român, fără a cunoaşte faptul că autoturismul achiziţionat este declarat furat.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul în cauză, declarat furat de autorităţile din Italia din data de 16.09.2011 şi evaluat la aproximativ 30.000 de euro.

Cele mai citite

Mesajul lui Putin către români

Părintele Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele om...
Ultima oră
Pe aceeași temă