21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialDallas, în stare de alertă! FOCURI DE ARMĂ, la sediul general al...

Dallas, în stare de alertă! FOCURI DE ARMĂ, la sediul general al poliției

Sediul general al poliției din Dallas (SUA), a fost scena unui schimb de focuri între polițiști și benzi mafiote, sâmbătă dimineața. Orașul este în stare de alertă, iar paza la secțiile de poliție a fost suplimentată, potrivit Mediafax.

Un martor ocular a declarat că suspecţii, care au deschis focul în jurul orei locale 00.30 (08.30 ora României), se aflau într-un vehicul blindat. Poliţia a răspuns la incident, a scris pe Twitter Departamentul de Poliţie din Dallas.

Măsurile de securitate au fost sporite la secţiile de poliţie din oraş şi la primărie, a precizat maiorul Max Geron.

După atac, poliţia a găsit mai multe bagaje suspecte în apropierea sediului, dintre care două conţineau explozibili. Unul dintre pachete se afla sub o maşină de poliţie.

Poliţia crede că au fost mai mulţi atacatori care au tras din diferite locuri. “Ar putea fi patru suspecţi”, a declarat şeful poliţiei din Dallas, David Brown.

El a precizat că cel puţin unul dintre suspecţi a fugit la bordul unei camionete, ceea ce a declanşat o cursă de urmărire care s-a încheiat într-o parcare. Brown a afirmat că negocierile sunt în desfăşurare cu suspectul, care a declarat că este rănit. Suspectul a spus, de asemenea, că era furios pentru că poliţia i-a luat copilul şi l-a calificat drept terorist.

Cele mai citite

Accident pe Dunăre. Două persoane au murit, iar alte cinci sunt date dispărute

Două persoane au fost ucise și alte cinci au fost date dispărute în urma unei coliziuni între o ambarcațiune cu motor de mici dimensiuni...

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...

Elicopterul președintelui Iranului a aterizat forțat. Nu se cunoaște starea liderului iranian

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...
Ultima oră
Pe aceeași temă