17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialDe unde pot bucureștenii să-și cumpere un brad de Crăciun

De unde pot bucureștenii să-și cumpere un brad de Crăciun

Brazii de Crăciun pot fi cumpărați, în Capitală, din mai multe piețe, relatează Agerpres.

În sectorul 1, brazii pot fi cumpărați din piețe, dar și din spații special amenajate pe strada Banul Antonache, lângă Piața Floreasca, și pe strada Radu Beller nr. 5-7.

În sectorul 2, de sâmbăta trecută, se vând brazi în piețele agroalimentare Obor, Basarabia, Colentina și Morarilor, numai în zonele amenajate în acest sens.

Piețele administrate de Primăria sectorului 3 ce sunt autorizate să închirieze spații pentru vânzarea brazilor sunt Râmnicu Sărat 2, 23 August, Ozana și Alexandru Vlahuță.

Brazii de Crăciun vor fi comercializați de lunea viitoare în 20 de locații din piețele Progresul, Sudului și Apărătorii Patriei în sectorul 4.

În sectorul 6, brazi pot fi achiziționați de miercuri din piețele Veteranilor, Gorjului, Crângași, Chilia Veche, Valea Ialomiței, Giulești și Drumul Taberei II.

Cadouri specifice sărbătorilor de iarnă pot fi comercializate în piețele Veteranilor, Gorjului, Crângași, Valea Ialomiței, Orizont, Apusului și Drumul Taberei.

Cele mai citite

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...
Ultima oră
Pe aceeași temă