12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialDrumurile cele mai aglomerate la această oră. Pe A1 se circulă fluent

Drumurile cele mai aglomerate la această oră. Pe A1 se circulă fluent

Centrul INFOTRAFIC a informat care sunt drumurile cu probleme.

Astfel, la ora 14.30 în judeţul Ialomiţa, pe DN21 Slobozia – Brăila, între Slobozia şi Slobozia Nouă, traficul rutier se deasfăşoară pe o bandă, alternativ, din cauza unui autotren care s-a defectat după ce a fost implicat într-o tamponare.

În judeţul Argeş, încă se circulă îngreunat pe DN65B (drumul de legătură dintre A1 şi DN65), în zona comercială a municipiului Piteşti, dar şi pe DN65, pe raza localităţii Albota

În judeţul Caraş-Severin, pe DN6 Orşova – Caransebeş, la kilometrul 373+500 de metri, pe raza localităţii Topleţ,  traficul rutier a fost reluat peambele benzi începând cu ora 14:00.

Pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti –Piteşti, la kilometrul 27, se circulă fluent.

Traficul rutier a mai scăzut în intensitate şi pe DN1, în judeţul Prahova, iar la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti nu mai sunt coloane de maşini.

Pe DN6 Bucureşti – Alexandria încă se circulă în coloană, dar pe distanţe mici, în zonele Mihăileşti şi Drăgăneşti-Vlaşca. De asemenea, în judeţul Teleorman, din cauz alucrărilor care se execută pe DN6(E70) la podul de peste râul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat, în coloană .

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă