15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialEleve de la o școală din Vaslui, intoxicate cu monoxid de carbon

Eleve de la o școală din Vaslui, intoxicate cu monoxid de carbon

Şapte eleve de la o școală din comuna Văleni, județul Vaslui, au ajuns, joi, la spital în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, relatează Agerpres.

Copilele s-au intoxicat în urma acumulării de fum la o sobă care nu a fost curăţată corespunzător, dar sunt în stare stabilă. Potrivit managerului SJU Vaslui, Ana Rinder, copiii vor mai rămâne sub supraveghere medicală.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Vaslui a dispus, joi, efectuarea unei anchete la Școala Văleni.

„Vom verifica cine se face vinovat de această situație. Inginerul de la compartimentul tehnic va merge la școala din Văleni pentru a vedea la fața locului ce s-a întâmplat și cine poartă responsabilitatea pentru această situație. Acesta a fost un caz fericit, dar din cauza neglijenței unor persoane se pot întâmpla adevărate tragedii și nu putem tolera așa ceva”, a declarat inspectorul general școlar din cadrul IȘJ Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă