12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialEVALUARE NAȚIONALĂ 2015. Elevii clasei a IV-a susțin proba la Limba română

EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. Elevii clasei a IV-a susțin proba la Limba română

EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. Elevii de clasa a IV-a susțin, marți, proba la Limba română.

Miercuri, copiii vor avea proba la Matematică, iar, pe 28 mai, elevii aparținând minorităților naționale vor susține proba la Limba maternă.

Testele elaborate pentru clasa a IV-a vizează evaluarea competențelor de înțelegere a textului scris în limba română și evaluarea competențelor de matematică, precizează Ministerul Educației Naționale.

EVALUARE NAȚIONALĂ. Elevii au la dispoziție 60 de minute să rezolve testul la fiecare materie. Evaluările se vor desfășura în timpul orelor de curs, în funcție de programul fiecărei unități de învățământ.

Testele vor fi evaluate în școală de cadrele didactice din respectiva unitate de învățământ. Fiecare test va fi evaluat de două cadre didactice, dintre care unul este învățătorul/ institutorul/ profesorul pentru învățământul primar de la clasă.

Rezultatele individuale obținute nu se afișează/ nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei, precizează metodologia

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă