14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialFiul şefului Poliţiei din Vaslui, înjunghiat, în centrul orașului

Fiul şefului Poliţiei din Vaslui, înjunghiat, în centrul orașului

Fiul șefului Poliției Locale Vaslui, în vârstă de 17 ani, a fost înjunghiat în parcarea Consiliului Judeţean de un bărbat căutat de poliţiştii de investigaţii criminale, relatează Mediafax. Tânărul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital, unde a rămas internat.

Potrivit primelor informaţii oferite de către poliţiştii vasluieni, incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în zona parcării Consiliului Judeţean Vaslui, după ce fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui a fost şicanat cu o lanternă de către doi tineri, în timp ce se plimba cu prietena sa în zona centrală a municipiului.

Deranjat de reproşurile primite, unul dintre tineri a reacţionat violent şi l-a înjunghiat pe tânărul de 17 ani în zona abdominală.

Ulterior, adolescentul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a rămas internat.

"Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au declanşat acţiuni specifice pentru identificarea autorului care l-a înjunghiat cu un obiect tăietor pe minorul de 17 ani”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit doar penal în acest caz pentru loviri sau alte violenţe, urmând ca încadrarea finală a infracţiunii să se facă în funcţie de numărul zilelor de spitalizare pentru adolescentul de 17 ani.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Românii cotizează 35 de ani la pensie și primesc bani mai puțin de 12 ani

România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE, de 76,6 ani, potrivit Eurostat. Țara noastră este urmată în acest clasament doar de...
Ultima oră
Pe aceeași temă