15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFostul campion de box Mihai Leu, diagnosticat cu o formă rară de...

Fostul campion de box Mihai Leu, diagnosticat cu o formă rară de cancer

Fostul campion de box Mihai Leu a fost diagnosticat la sfârșitul anului trecut cu o formă rară de cancer. Sportivul a suferit o operație chirurgicală prin care medicii i-au extirpat o tumoare destul de mare din zona rectului, informează Sportnews.ro.

"Îi asigur pe toţi cei care mă cunosc că mă simt foarte bine. Medicii mi-au spus că sunt perfect sănătos. Acum, sunt acasă, la Hunedoara, unde mă recuperez după o operaţie la rect. De la o zi la alta recuperarea decurge tot mai bine. A fost o intervenţie chirurgicală reuşită şi ţin să le mulţumesc doctorilor pentru profesionalismul de care au dat dovadă", a declarat Mihai Leu pentru Sportnews.ro.

Mihai Leu a fost campion mondial WBO la semimijlocie în 1997. S-a retras din box în urma unei accidentări. După ce a renunțat la box a început să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în 2003.

Cele mai citite

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă