15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Noul Renault Kwid, lansat în India. Cât costă Sandero de Asia,...

FOTO. Noul Renault Kwid, lansat în India. Cât costă Sandero de Asia, cu airbag OPȚIONAL

Renault a lansat pe piața auto din India noul său SUV de clasă mică, denumit Kwid, model derivat din Captur și Dacia Sandero. Mașina pornește pe piața indiană de la un preț care echivalează cu suma de 3.500 euro.

Noul Kwid va fi cel mai ieftin SUV al francezilor și totodată cel mai accesibil din India. Mai mic decât un Captur, lung de 3,7 m și cu un design inspirat de Dacia Sandero, mini-SUV-ul a fost conceput special pentru India și sunt slabe șanse ca el să pătrundă și pe alte piețe.

Modelul de bază, al cărui preț va fi de aproximativ 257.000 de rupii, adică echivalentul a 3500 de euro, nu are dotări, iar în Europa cel mai probabil ar fi interzis pe drumurile publice deoarece nu are nici măcar airbag pentru șofer. De asemenea lipsesc torpedoul și plafoniera pentru iluminat în habitaclu.

În schimb versiunea de vârf îi va răsfăța pe indieni cu dotări precum: aer condiționat, servodirecție, lumini de ceață, bluetooth sau geamuri electrice față. Kwid vine cu patru niveluri de echipare: STD, RXE, RXL și RXT.

Mașina este dotată cu un motor de 800 cmc, capabil să dezvolte doar 54 CP și un cuplu motor de 72 Nm.

SUV-ul de clasă mică este mai ieftin decât Sandero-ul indian, comercializat la un preț aproape dublu pe această piață.

Citește și GALERIE FOTO. Corvette-ul istoric, înghițit de un crater, a fost restaurat. Ce au descoperit mecanicii!

 

Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă