18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: Un nou trend pe Internet: pozele nud în poziția puiului înghețat

FOTO: Un nou trend pe Internet: pozele nud în poziția puiului înghețat

Câțiva tineri din Noua Zeelandă au lansat un nou trend pe Internet – pozele nud în poziția puiului înghețat. Nu există reguli pentru a imita un pui înghețat, iar internauții din Noua Zeelandă, dar și din alte țări, s-au întrecut în fotografii care să redea cu acuratețe imaginea unui pui înghețat, scrie publicația Metro.

Fotografiile internauților care pozează în această poziție sunt postate pe site-ul Frozenchook sau pe pagină de Facebook Frozenchook. 

Deschideți galeria foto pentru a vedea mai mult fotografii. 

Cel care administrează pagina de Facebook Frozenchook a explicat că trendul a început în urma unei provocări între prieteni, la o petrecere.

Grupul lor de prieteni au dat startul unei competiții pentru a vedea cine putea imita cel mai bine un pui înghețat. Pe urmă au decis că ideea este genială și au postat fotografiile pe Internet.

În ultima perioadă, au apărut o serie de trenduri ciudate pe Internet, printre care mișcarea ”free the nipple”, Quokka selfie, selfie-ul de divorț și ”Lolita musulmană”.

Citește și: GALERIE FOTO. ”Lolita musulmană”, noul trend în islam

Citește și: GALERIE FOTO. Cel mai nou trend în rândul cuplurilor care îşi încheie căsnicia: Selfie de divorţ

Citește și: GALERIE FOTO. Nou trend pe Internet: Quokka Selfie

Citește și: FOTO. Modelul Naomi Campbell se alătură mișcării „Free the nipple”

 

Cele mai citite

Peste 7.000 de kilograme de carne de miel cu prețul începând de la 34,99 lei/ kg vor fi livrate online de Freshful

Sărbătorile sunt un prilej perfect pentru a petrece timp în familie, iar preparatele tradiționale sunt la mare căutare. Rețetele de ciorbă de miel, tocăniță...

Comisia Europeană a aprobat ajutorul de 95,3 milioane euro acordat de România companiei aeriene TAROM

Comisia Europeană a aprobat, luni, planurile României de a acorda transportatorului aerian naţional deţinut de stat, TAROM, un ajutor de restructurare în valoare de...

A crescut interesul românilor pentru a deveni proprietari de case în Dubai

Dubaiul reprezintă un teritoriu extrem de ofertant pentru românii care sunt în căutare de investiții imobiliare pe termen mediu și lung. Astfel, aceștia achiziționează...
Ultima oră
Pe aceeași temă