16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialPonta și-a schimbat poza de pe Facebook cu un citat celebru din...

Ponta și-a schimbat poza de pe Facebook cu un citat celebru din serialul Game of Thrones

Fostul premier Victor Ponta și-a schimbat pagina de copertă de pe pagina lui de Facebook, cu ajutorul căreia își transmite în continuare mesajele, cu sloganul casei Stark din Urzeala Tronurilor și cu o imagine din celebrul serial. Astfel, pe fotografia de copertă a lui Ponta apar un lup și mesajul ”Vine iarna” (”Winter is coming”).

Fotografia a strâns aproape 3000 de like-uri, 100 de distribuiri și zeci de comentarii, majoritatea favorabile fostului prim-ministru. 

Nu este prima dată când Victor Ponta se folosește de mesaje din seriale pentru a-și face cunoscute intențiile politice. În timpul campaniei electorale, Victor Ponta l-a rugat pe Klaus Iohannis să îi ceară scuze soției lui, Dacian Sârbu, pentru mesajele neplăcute care au fost distribuite despre ea în campanie. Chiar dacă Iohannis nu a recunosc mișcarea, internauții au sesizat asemănarea scenei cu cea din serialul House of Cards și l-a taxat pe premier pentru un ”nou plagiat”. 

În serialul Urzeala Tronurilor, această frază este folosită de membrii casei Stark pentru a avertiza că urmează un pericol, o perioadă de neliniște sau probleme foarte grave. 

Victor Ponta a demisionat din fruntea Guvernului, după ce au avut loc o serie de proteste în toată țară declanșate de tragedia din Colectiv, în urma căreia au murit 60 de oameni. 

 

Cele mai citite

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă