19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO: Un urs trăiește cu o familie din Rusia, de...

FOTO + VIDEO: Un urs trăiește cu o familie din Rusia, de peste 20 de ani

În urmă cu 23 de ani, o familie din Moscova a adoptat un urs care avea doar trei luni. Însă Svetlana and Yuriy Panteleenko nu s-au putut despărți de noul lor animal de companie deși el a crescut foarte mult, astfel că Stepan a devenit parte din viața celor doi, notează site-ul Boredpanda.

Când vânătorii l-au găsit pe Stepan într-o pădure, starea sa de sănătate era precară. Cu toate acestea, iubirea familiei Panteleenko l-a transformat într-un urs prietenos, iubit de toată lumea.

Zilnic, el mănâncă 25 de kilograme de pește și legume, însă reușește să se mențină în formă jucând fotbal cu stăpânii săi. Asta când îi permite timpul, pentru că el joacă și în filme și participă la ședințe foto.

 

 

 

Cele mai citite

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...
Ultima oră
Pe aceeași temă