23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Alissa Milano a apărut neepilată la un eveniment

FOTO. Alissa Milano a apărut neepilată la un eveniment

Frumoasa actriță Alissa Milano a uitat să se epileze pe brațe înainte de a participa la lansarea cărții sale, la o librărie din New York. 

Actrița a purtat o pereche de colanți negri, în combinație cu o bluză din dantelă roșie, care îi scoatea în evidență brațele pline de păr. 

Alissa Milano a postat pe contul de Instagram mai multe poze de la lansare, în care le-a arătat fanilor ținuta vestimentară, coafura și machiajul. 

Actrița, în vârstă de 41 de ani, este în prezent însărcinată și așteaptă o fetiță. Ea mai are un băiețel de doi ani, alături de soțul ei David Bugliari.

Alissa Milano a lansat un roman grafic intitulat Hacktivist. Ea a colaborat pentru acest roman cu artistul Marcus To și scriitorii Jackson Lanzing și Collin Kelly.

Cele mai citite

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...
Ultima oră
Pe aceeași temă