15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO: De la criza din Ucraina, la Miss Boboc. Cine sunt...

GALERIE FOTO: De la criza din Ucraina, la Miss Boboc. Cine sunt câștigătorii premiilor ”Mihai Vasile”

Fotografiile care au surprins conflictul din Siria, criza din Ucraina, consecințele dezastrului chimic de la Cernobîl, dar și o poză cu o elevă de clasa a IX-a, care a câștigat concursul de Miss Boboc, s-au numărat printre pozele premiate la concursul de fotografie internațional ”Mihai Vasile”, aflat la prima ediție. 

În total, au participat 216 concurenți, cu peste 2.300 de fotografii, iar 45 dintre aceste au au fost câștigătoare. Fotografiile, color sau realizate în alb-negru, surprind viața de zi cu zi, din toate colțurile lumii. 

Juriul internațional al competiției a nominalizat trei fotografii pentru fiecare categorie, cu excepţia categoriei "Picture Story", care include 3 fotoreportaje, compuse din 12 fotografii.

Concursul de fotografie Premiile "Mihai VASILE" este deschis oricarui fotograf. 

Deschideți galeria foto pentru a vedea fotografiile câștigătoare. 

Cele mai citite

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă