13.9 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialAmânare. Când va afla Gigi Becali dacă va fi eliberat condiționat

Amânare. Când va afla Gigi Becali dacă va fi eliberat condiționat

UPDATE: Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, va afla în 3 aprilie dacă va fi eliberat condiționat, așa cum a decis Judecătoria Medgidia, în condițiile în care Tribunalul Constanța a amânat pentru acea dată pronunțarea în cazul contestației formulate de procurorii DNA.

Judecătorii Tribunalului Constanța au judecat, marți, contestația procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA) împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare condiționată în cazul lui Gigi Becali, informează Agerpres.

Decizia magistraților Judecătoriei Medgidia de eliberare condiționată a fost luată pe 6 martie, iar în situația în care ea nu ar fi fost contestată de procurorii anticorupție, George Becali ar fi putut pleca acasă de la Penitenciarul Poarta Albă.

Condamnat la închisoare în 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul “Valiza”.

Cele mai citite

Iohannis, premiat de Consiliul Atlantic, în America

Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele Klaus Iohannis cu Distinguished International Leadership Award pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară...

Incident sângeros la o școală din Wisconsin, SUA! Polițiștii au împușcat mortal un elev

Polițiștii americani au împușcat mortal un elev care ar fi avut o armă. Incidentul a avut loc în fața unei școli din Wisconsin. Autoritățile...

Inteligența artificială, limitată în alegerile din România. Tot prostia naturală va dicta rezultatele

IlustrațieȘ Marian Avramescu Mulți politicieni și analiști sunt îngrijorați de modul în care inteligența artificială s-ar putea implica în campaniile electorale din acest an,...
Ultima oră
Pe aceeași temă