21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialHalep nu renunță la Hogstedt. "Sunt fericită cu echipa mea și am...

Halep nu renunță la Hogstedt. “Sunt fericită cu echipa mea și am avut un start bun”

Simona Halep, revenită în România după turneul de la Australian Open, a spus că este mulțumită de colaborarea cu Victor Ioniță și că este mulțumită de echipa sa așa cum arată în forma actuală.

Simona Halep a afirmat că este mulţumită de cum a decurs în acest debut de sezon colaborarea cu antrenorul Victor Ioniţă. "Eu zic că merge foarte bine colaborarea cu Victor Ioniţă, am o echipă bună sunt fericită cu echipa mea şi am avut un start bun aşa că am încredere că aşa va fi în viitor", a spus Halep, confom Mediafax.

Citește și Sunt foarte mândră de ce am jucat la Australian Open și la Shenzhen

Ea a menţionat că îşi doreşte să câştige un turneu de Grand Slam, dar a precizat că nu va spune niciodată înaintea unui concurs că va merge şi îl va câştiga cu siguranţă. "Îm doresc să câştig în cariera mea un Grand Slam, dar nu am spus niciodată că mă duc şi chiar pe ăsta îl câştig. Merg la fiecare turneu să joc tot ce pot, să văd ce pot şi voi vedea dacă voi reuşi vreodată să câştig", a explicat Halep.

Anterior turneului de Grand Slam, Halep spunea că va lua o decizie, în ceea ce privește continuitatea angajamentului cu Thomas Hogstedt, după Australian Open.

Simona Halep a revenit, miercuri, la Bucureşti, după ce a câştigat turneul de Shenzhen (China) şi a ajuns în faza sferturilor de finală la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Halep urmează să joace, la finalul săptămânii viitoare, la Galaţi, pentru echipa României în meciul cu Spania din Fed Cup.

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Iga Swiatek, campioană la Foro Italico. Poloneza a realizat „dubla” Madrid – Roma

Poloneza Iga Swiatek, liderul clasamentului mondial feminin, și-a adjudecat al 21-lea titlu al carierei, după ce s-a impus în finala turneului WTA de la...

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă