20.3 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialHandbal masculin: s-au stabilit partidele din Semifinalele Ligii Campionilor

Handbal masculin: s-au stabilit partidele din Semifinalele Ligii Campionilor

Cele mai puternice patru grupări în handbalul masculin european se vor înfrunta într-o competiție care înseamnă totul sau nimic. THW Kiel (Germania), Veszprem (Ungaria), PSG (Franţa) şi Kielce (Polonia), echipele calificate pentru turneul Final 4 al Ligii Campionilor la handbal masculin, vor juca în perioada 28-29 mai, la Koln.

Aşteptările sunt foarte mari, iar nerăbdarea a luat sfârșit marţi, la tragerea la sorţi a jocurilor din semifinale. Sorţii au decis ca în prima partidă să se înfrunte PSG şi Kielce, iar în a doua THW Kiel şi Veszprem.

Kielce a mai jucat de două ori la Koln, în 2013 şi 2015, dar nu a trecut niciodată de semifinale. PSG va evolua pentru prima dată în această fază a competiţiei, după ce în ultimii doi ani a fost eliminată de Veszprem în sferturile de finală.

Dintre cele patru echipe, doar THW Kiel a câştigat Liga Campionilor, ultima dată în urmă cu 4 ani, după o finală cu Atletico Madrid. Veszprem este finalista ultimei ediţii a întrecerii, campioana Ungariei fiind învinsă de FC Barcelona în 2015.

Dintre jucătorii care vor fi prezenţi la Koln, doar Nikola Karabatic va reveni din postura de campion en-titre. În sezonul 2014-2015, francezul a apărat culorile echipei FC Barcelona, fiind desemnat şi MVP-ul competiţiei.

Tot marţi, s-au stabilit şi semifinalele turneului Final 4 al Cupei EHF, programat în 14-15 mai, la Nantes: Chambery (Franţa) – Goppingen (Germania) şi Nantes (Franţa) – Granollers (Spania).

Cele mai citite

Joe Biden, discuție telefonică cu Benjamin Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden a discutat duminică la telefon cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, prilej cu care şi-a reafirmat angajamentul ferm faţă de securitatea...

Guvernul începe să strângă cureaua. Majorările salariale și ale pensiilor, greu de îndeplinit

Guvernul a promis majorări de salarii și pensii, iar acum ministrul finanțelor, Marcel Boloș, trage un semnal de alarmă că nu mai sunt bani...

Peste 7.000 de kilograme de carne de miel cu prețul începând de la 34,99 lei/ kg vor fi livrate online de Freshful

Sărbătorile sunt un prilej perfect pentru a petrece timp în familie, iar preparatele tradiționale sunt la mare căutare. Rețetele de ciorbă de miel, tocăniță...
Ultima oră
Pe aceeași temă