18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialHCM Baia Mare va pleca la Volgograd, pentru returul din Liga Campionilor

HCM Baia Mare va pleca la Volgograd, pentru returul din Liga Campionilor

HCM Baia Mare, campioana României la handbal feminin, va face, joi, deplasarea la Volgograd, pentru returul sferturilor Ligii Campionilor, care va avea loc sâmbătă.

După antrenamentul de miercuri dimineaţă, HCM Baia Mare va pleca cu autocarul până la Viena, pe o distanţă de peste 600 de kilometri. Jucătoarele şi staful echipei se vor îmbarca, joi, la bordul unei curse aeriene Viena – Moscova. Din capitala Rusiei, echipa va lua o altă cursă aeriană cu destinaţia Volgograd, unde va ajunge joi seară, conform Mediafax.

Meciul retur cu Dianmo-Sinara este sâmbătă, de la ora 14.00. Duminică dimineaţă, HCM pleacă înapoi spre casă, pe acelaşi traseu, urmând să ajungă în Baia Mare în cursul serii.

Campioana României la handbal feminin, HCM Baia Mare, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia rusă Dinamo-Sinara Volgograd, cu scorul de 25-23 (11-12), în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Echipa câştigătoare din această dublă manşă se califică în Final Four.

Cele mai citite

Festivalul Opera Copiilor – 60 de spectacole și zeci de atracții în aer liber la Opera Comică pentru Copii

Timp de 12 zile, în perioada 17 mai – 9 iunie, copiii sunt așteptați, alături de părinții lor, la cea de-a opta ediție a...
Ultima oră
Pe aceeași temă