21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP BERBEC octombrie 2015. Schimbări bune în plan personal şi profesional

HOROSCOP BERBEC octombrie 2015. Schimbări bune în plan personal şi profesional

Încă de la începutul lunii octombrie, relaţiile nativilor în zodia berbec sunt testate, fie că este vorba despre un coleg, asociat, prieten, rudă sau persoana iubită. Astfel, renunţi la oamenii care te deranjează şi îi păstrezi lângă tine doar pe cei care te ajută să evoluezi şi alături de care te simţi bine.

Dacă eşti singur(ă), începi să flirtezi cu o persoană pe care o cunoşti într-o sală de sport, în arenă la un eveniment sportiv ori la serviciu, dacă lucrezi în mass-media, marketing, relaţii publice sau IT.

La jumătatea lunii, ar fi bine să te îngrijeşti de imaginea ta, pentru că intri în lumina reflectoarelor în plan profesional – îţi închei cu succes un proiect, găseşti o soluţie impresionantă la o problemă, obţii locul de muncă pe care ţi-l doreşti sau obţii o promovare ori mărire de salariu.

În weekendul din 17-18 octombrie, îţi stabileşti noi obiective profesionale ori personale şi îţi construieşti strategii care să te ajute să le atingi.

Cele mai norocoase zile, mai ales în plan financiar, sunt 25 şi 27 octombrie, când primeşti mărirea de salariu pe care ai cerut-o sau o sumă de bani din alte surse.

În preajma acestor zile, decizi să îţi revii în formă şi îţi stabileşti un regim alimentar şi o rutină de exerciţii fizice.

Cele mai citite

Guvernul începe să strângă cureaua. Majorările salariale și ale pensiilor, greu de îndeplinit

Guvernul a promis majorări de salarii și pensii, iar acum ministrul finanțelor, Marcel Boloș, trage un semnal de alarmă că nu mai sunt bani...

Probleme pentru Klaus Iohannis? Turcia îl susţine pe Mark Rutte pentru postul de secretar general al NATO

Ministerul turc de Externe a confirmat că Turcia îl susține pe premierul olandez Mark Rutte pentru a prelua funcția de secretar general al NATO...

Euro este în ușoară scădere. Ce se întâmplă cu dolarul?

Moneda naţională s-a apreciat luni în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9758 lei, în scădere...
Ultima oră
Pe aceeași temă