12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop GEMENI mai 2016: te vei simţi fericit şi împlinit în familie

Horoscop GEMENI mai 2016: te vei simţi fericit şi împlinit în familie

HOROSCOP GEMENI MAI. Familia te face fericit în aceste zile, pentru că Jupiter, aducătorul de daruri şi noroc, este în casa vieţii personale din charta ta. Familia te iubeşte cu siguranţă şi asta se vede. 

 Dacă vrei, luna asta te-ai putea muta într-un cartier nou, ai putea decide să faci reparaţii la actuala locuinţă sau să vinzi diverse bunuri pentru a face rost de nişte bani în plus. În altă ordine de idei, experienţa ta va fi mai spirituală, poate pentru că una dintre membrele familiei tocmai a născut sau va naşte curând un bebeluş. Ai putea primi veşti bune şi de la alte familii, care te vor face să-ţi dai seama cât de norocos eşti că ai un clan atât de iubitor şi prietenos. O zi cu adevărat norocoasă pentru tine va fi 3 mai, când toate discuţiile vor decurge exact aşa cum vrei tu.

În martie ai fost foarte concentrat pe partenertul tău, care continuă să joace un rol important în viaţa ta. Se pare că aţi început o nouă aventură comună sau sunteţi pe cale s-o începeţi. Pote fi vorba şi de un parteneriat romantic şi de unul de afaceri, iar o parte a noii aventuri se va finaliza când luna plină va intră în Săgetător, pe 21 mai.

Ai grijă să nu semnezi nimic şi să nu-ţi dai nici măcar acordul verbal asupra nici unei treburi importante, câd Mercur este retrograd. Aşteaptă până după 22 mai şi mai lasă să treacă două-trei zile după această dată.

Dacă ai un partener, în dragoste sau în afaceri, uneori va fi bun şi te va susţine, dar vor exista situaţii în care va deveni brusc nervos. Asta ar putea fi pentru că partenerul este foarte stresat, cel puţin aşa pare. Marte este planeta războinică şi se va afla în zona parteneriatelor din charta ta. Dacă relaţia respectivă este importantă pentru tine, lasă-ţi puţin partenerul în pace şi vezi dacă situaţia se calmează în câteva săptămâni.

Indiferent dacă eşti căsătorit sau nu, viaţa ta socială se va îmbunătăţi substanţial, pe măsură ce te apropii de ziua ta de naştere de la finalul acestei luni. Munca a fost solicitantă, dar curând îţi vei putea muta atenţia spre crearea unei vieţi emoţionale mai împlinite. Guvernatorul tău, Mercur, va fi în continuare retrograd până pe 22 mai, aşa că, pe măsură ce ţi se eliberează programul din cauza amânărilor şi anulărilor, vei avea ocazia să respiri şi să te întâlneşti cu prietenii. Nu-ţi pierde încrederea, pentru că această lună îţi va dovedi că te poţi descurca în orice condiţii.

Din fericire, Venus va intra în Gemeni pe 24 mai şi se va asigura că vei avea multe ieşiri în societate din acest punct încolo. Mergi la cumpărături, între 24 mai şi 17 iunie, şi vei găsi cu siguranţă exact ce-ţi doreşti. Gemenii iubesc accesoriile, aşa că păstrează o parte din bani pentru pantofi noi sau alte obiecte care te fac să fii tu însuţi. Capetele se vor întoarce după tine, iar imediat ce se întâmplă, cineva ţi se va prezenta, iar apoi, dragostea nu va fi prea departe. Dacă eşti deja într-un cuplu consacrat, vei avea parte de mai multă atenţie din partea partenerului.

Urmărește site-ul www.romanialibera.ro pentru a afla previziunile complete pentru luna mai. Previziunile vor fi postate in data de 1-2 mai.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă