12.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP noiembrie RAC. Călătorii şi momente romantice

HOROSCOP noiembrie RAC. Călătorii şi momente romantice

În prima parte a lunii, faci o călătorie de plăcere sau în interes de serviciu, în care ai parte de momente de neuitat.

Dacă eşti singur(ă), în jurul zilei de 11 noiembrie întâlneşti o persoană specială sau începi o relaţie de lungă durată cu o persoană care a flirtat cu tine în ultima vreme.

Dacă eşti deja într-o relaţie, petreci momente minunate alături de persoana iubită – faceţi o scurtă călătorie într-o destinaţie apropiată, vă mutaţi împreună, vă faceţi planuri de nuntă sau vă hotărâţi să aveţi un copil.

Însă, în ultimele zile ale lunii, eşti forţat(ă) de împrejurări să economiseşti şi îţi creşte volumul de lucru la serviciu şi acasă. Ai grijă de tine, ca să nu ajungi la epuizare.

Totodată, relaţia cu persoana iubită devine tensionată, cel mai probabil din cauza banilor. Amână orice discuţie sau decizie în acest sens, până după ultimul weekend al lunii.

Totuşi, dacă ai început un proiect de redecorare a locuinţei, progresezi mai mult decât te aştepţi, până la sfârşitul lunii.   

Cele mai citite

Județul Bihor are o nouă destinație speologică și turistică

Județul Bihor are o nouă destinație turistică spectaculoasă la mai puțin de 30 de kilometri de Oradea: un circuit de cinci kilometri în comuna...

Corabia Piraților Beach Club Avrig – tărâmul exotic cu atracții estivale

Comunicat de presă 14 mai 2024 Vara își intră tot mai serios în drepturi iar iubitorii de momente de relaxare specifice acestui anotimp trebuie...

Ciolacu transmite că soarta colaborării dintre PSD și PNL se discută pe 10 iunie

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, marţi, că pe data de 10 iunie, ziua de după alegerile locale şi europarlamentare, va avea loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă