16.3 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP octombrie SĂGETĂTOR: Recuperare şi succes în carieră

HOROSCOP octombrie SĂGETĂTOR: Recuperare şi succes în carieră

La începutul lunii octombrie, te recuperezi după o situaţie dificilă care a avut legătură cu persoana iubită, un copil, o sarcină sau locul de muncă.  

În jurul zilei de 12 octombrie, un prieten te trădează sau trece printr-o perioadă foarte grea şi îţi cere ajutorul pentru o perioadă lungă de timp.

În primul caz, în care el(ea) spune ceva sau face un gest care te deranjează, porţi o discuţie prin care să rezolvi problema, sau, dacă relaţia nu înseamnă foarte mult pentru tine, îi pui capăt.

Evenimentele din plan profesional te fac să crezi că visezi – eşti promovat(ă), primeşti o mărire de salariu, obţii locul de muncă pe care ţi l-ai dorit sau, dacă ai o afacere personală, câştigi mai mulţi clienţi decât te aştepţi.

În plus, un prieten sau o rudă găseşte o modalitate perfectă de a-ţi sărbători succesul profesional.

În ultima săptămână a lunii, ţi se îmbunătăţeşte starea de sănătate. De asemenea, lucrezi mult ca să închei o sarcină de lucru înainte de termenul limită.

Totodată, îi prezinţi o idee unei persoane influente, care o va aproba, chiar dacă nu te aştepţi.  

Cele mai citite

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...

Ministerul Agriculturii, despre banii încasați de beneficiarii Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală

Beneficiarii Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) au primit în această săptămână în conturile bancare o nouă tranşă de plată în valoare totală...

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...
Ultima oră
Pe aceeași temă