12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP septembrie 2015 Capricorn: Călătorii şi o viaţă socială mai bună

HOROSCOP septembrie 2015 Capricorn: Călătorii şi o viaţă socială mai bună

Pe tot parcursul lunii septembrie, călătoreşti mult, în ţară sau în străinătate, sau pleci într-o altă ţară ca să urmezi un program de studiu sau ca să faci o cercetare.

Astfel, întâlneşti oameni diferiţi, te împrieteneşti cu mulţi dintre ei şi te distrezi de minune în compania lor.

Dacă lucrezi în mass media sau în domeniul academic, un proiect de care te ocupi îţi aduce succes –eşti promovat(ă) sau primeşti un bonus la salariu ori o ofertă de muncă mai bună.  

În ziua de 8 septembrie, vinzi, cumperi, renovezi sau redecorezi o locuinţă la un preţ mai bun decât te aştepţi.

Însă, între 17 septembrie şi 9 octombrie, Mercur este retrograd şi îţi încetineşte progresul în plan profesional – apar amânări, mici neînţelegeri şi alte nereguli.

De asemenea, este recomandat ca în perioada în care Mercur este retrograd să nu semnezi documente importante şi să nu îţi cumperi o maşină sau electrocasnice scumpe.

În 27 septembrie, ceva se schimbă în bine în plan personal – te împaci cu un membru de familie, te muţi într-un apartament sau casă care îţi place mult, îţi renovezi o încăpere sau afli că vei avea un copil, în cazul în care îţi doreşti să devii părinte.  

Cele mai citite

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...
Ultima oră
Pe aceeași temă