12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialAcuzație gravă. Viceprimarul Sectorului 2: Clubul Bamboo nu avea autorizație de funcționare...

Acuzație gravă. Viceprimarul Sectorului 2: Clubul Bamboo nu avea autorizație de funcționare | VIDEO

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat, la Digi 24, că Bamboo nu avea în regulă actele pentru autorizația de funcționare.

„Cred că a funcționat și cu bunăvoința fostelor autorități. (…) Nu avea autorizaţie de funcţionare şi nu avea autorizaţia de construire recepţionată, ăsta era şi unul dintre motivele pentru care nu o avea pe cea de funcţionare”, a spus Dan Cristian Popescu.

Pe de altă parte, unul dintre avocații care reprezintă clubul declarase, anterior, că localul  toate lucrările privind activitatea clubului au fost întocmite conform prevederilor legale și normativelor cerut de pompieri în proporție de 100%.

“O societate și un club la nivelul acestui club deținea într-adevăr toate documentele necesare”, a afirmat avocatul Dumitru Bădrăgan.

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la clubul Bamboo din București. 38 de oameni au ajuns la spital, iar opt dintre ei sunt în continuare internați. 


Citește pe această temă: 
 

 

 

Cele mai citite

Estonia acuză Rusia că-i perturbă zboorurile prin interferența cu semnalele GPS

Finair a anunțat că a suspendat zborurile timp de o lună, potrivit radioromania.ro. Estonia acuză Rusia că prin interferența cu semnale GPS încalcă reglementările naționale...

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...
Ultima oră
Pe aceeași temă