13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialIncendiu în Piaţa Romană din Capitală, la subsolul unui bloc, cu degajări...

Incendiu în Piaţa Romană din Capitală, la subsolul unui bloc, cu degajări mari de fum. Un bărbat în vârstă a murit

UPDATE 22.35: Un bărbat în vârstă de 60 de ani, care a fost găsit în subsolul blocului, în stop cardio-respirator, a murit, au precizat reprezentanții ISU. 


Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la subsolul unui bloc din Piaţa Romană din Capitală, cu degajări mari de fum, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Pentru stingerea incendiului, au intervenit patru maşini de pompieri, o autoscară şi o ambulanţă, nefiind semnalate victime. Incendiul a izbucnit la ghena de la subsolul unui bloc din Piaţa Romana nr. 9.

Apelul iniţial la 112 a fost făcut de către o persoana care livra mâncare în blocul respectiv, ulterior mai multe apeluri fiind primite şi de la locatari. Persoanele care se aflau în apartamente şi care au fost identificate de pompieri, au primit recomandarea de a sta la ferestre pentru a nu respira aer viciat (fum).

 

În urma incidentului din Piaţa Romană 9, în timpul verificării boxelor de la subsol a fost găsit un bărbat de aproximativ 50-60 ani, rănit, medicii afirmând că ar fi posibil să fie în stop cardio-respirator.

"S-au constituit echipe de căutare-salvare, s-au verificat toate spaţiile atât din interior, cât si din exterior cu ajutorul autoscării", au mai transmis pompierii.

Cele mai citite

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă