17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialIncendiu la un tren care venea de la Budapesta

Incendiu la un tren care venea de la Budapesta

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, la locomotiva unui tren internațional care venea de la Budapesta, garnitura fiind oprită în halta Chețani din județul Mureș, iar la fața locului intervenind pompieri din Luduş şi Târnăveni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş au anunţat că un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, la o locomotivă, în gara din localitatea Cheţani.

Potrivit căpitanului Cristian Mureşan, este vorba despre un tren internaţional care venea de la Budapesta și se îndrepta spre Târgu Mureş, garnitura fiind oprită în gara din Cheţani până la trimiterea altei locomotive.

"ISU Mureş a fost anunţat, sâmbătă, despre producerea incendiului la locomotiva trenului internaţional 368, care venea dinspre Budapesta, de la Războieni, cu patru vagoane, în direcţia Târgu Mureş. Impiegatul de mişcare de la halta Cheţani a observat un fum gros şi a oprit trenul. Locomotiva a fost decuplată de la tren, pentru a nu se extinde incendiul. Nu a fost nevoie de evacuarea pasagerilor. Va întârzia puţin, s-a trimis o locomotivă de rezervă de la Târgu Mureş", a declarat Mureşan, potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, în primă fază, la fața locului au intervenit lucrătorii Serviciului Voluntar de Urgenţă din Luduş cu o maşină cu apă şi spumă, cărora li s-au alăturat şi pompierii din Târnăveni, cu o autospecială.

Cele mai citite

Guvernul amână taxa pe lux până pe 30 aprilie

Marcel Boloș, ministrul Finanțelor susținut de PNL, a anunțat, la finalul ședinței de Guvern de marți, că termenul pentru impozitul de 0,5% pentru clădirile...

Ce inovații a adus Rolex în lumea ceasurilor?

De peste 100 de ani Rolex a acaparat piața ceasurilor de lux, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci producătoare din întreaga...
Ultima oră
Pe aceeași temă