15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialPompierii s-au luptat cu flăcările, timp de două ore, pentru lichidarea unui...

Pompierii s-au luptat cu flăcările, timp de două ore, pentru lichidarea unui incendiu puternic la o fabrică din Botoșani | VIDEO

UPDATE 14.41:  Incendiul care a cuprins, miercuri, acoperişul unei fabrici din municipiul Botoşani a fost stins după aproximativ două ore de la izbucnirea acestuia, potrivit News.ro.

 Urmează ca reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani să stabilească din ce cauză a luat foc acoperişul fabricii.

 


Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la acoperișul unei hale de turnătorie a unei fabrici de prelucrări metalice din București. Inspectoratul pentru Situații de Urgență avertizează că există pericol de explozie, din cauză că un cuptor era alimentat cu gaze naturale, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, Dorina Lupu, a declarat că incendiul a izbucnit, miercuri, la acoperişul unei hale de turnătorie a unei fabrici de prelucrări metalice din municipiul Botoşani.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei hale de turnătorie care aparţine unei fabrici de prelucrări metalice. La faţa locului s-au deplasat cinci echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani. La sosirea Gărzii de Intervenţie ardea acoperişul clădirii pe o suprafaţă de circa 1.500 de metri pătraţi, fiind posibilităţi de propagare a flăcărilor la bunurile din interiorul clădirii. Totodată, există pericol de explozie, întrucât cuptorul aferent uscătoriei era alimentat cu gaze naturale”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Potrivit acestuia, în hală se aflau, în momentul izbucnirii incendiului, 14 muncitori, care s-au autoevacuat.

„Nu avem victime, incendiul este localizat. Se lucrează la lichidarea acestuia. Nu avem încă o cauză a incendiului”, a spus Dorina Lupu.

Totodată, potrivit Nicoletei Federciuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, poliţiştii asigură delimitarea zonei. „Erau doar două autoturisme în zonă, dar au venit proprietarii şi le-au mutat de acolo. Nu sunt victime”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

 

Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă