13.9 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialIncident armat soldat cu trei morți în Franţa

Incident armat soldat cu trei morți în Franţa

Un incident armat s-a soldat cu trei morți în localitatea Grande-Synthe din nordul Franţei după ce un bărbat a deschis focul în direcţia unei maşini. Vinovatul a fost reţinut în cursul serii de luni în Belgia, transmite Mediafax.

Şoferul maşinii şi fiica sa în vârstă de 40 de ani au fost ucişi pe loc. Soţia şoferului a decedat la spital din cauza rănilor.

Suspectul, un francez de aproximativ 40 de ani, "care ar fi fostul soţ al fiicei", a fost reţinut de poliţia belgiană şi spitalizat, a anunţat procurorul Eric Fouard.

Atât identitatea suspectului, cât şi mobilul său şi tipul armei utilizate nu erau cunoscute luni seara.

Potrivit primarului din Grande-Synthe, Damien Carême, "numeroşi martori prezenţi la faţa locului au văzut scena foarte îndeaproape", mai scrie sursa citată.

"Există chiar şi fotografii cu agresorul, un bărbat care ar fi fost observat coborând din maşina sa şi trăgând în direcţia unui alt vehicul", a afirmat el.

Cele mai citite

Nașterile și căsătoriile în Germania au ajuns la cele mai scăzute niveluri în 2023 din ultimul deceniu

Naşterile şi căsătoriile în Germania au atins în 2023 cele mai scăzute niveluri din ultimul deceniu, conform rezultatelor preliminare date publicităţii de Biroul Federal...

Medicii din Iași au transplantat organe prelevate de la un donator din Bulgaria

Medicii din Iaşi au transplantat organe prelevate de la un donator aflat în moarte cerebrală din Bulgaria, pe baza protocolului de colaborare în domeniu...

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...
Ultima oră
Pe aceeași temă