13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialÎntârzieri pe aeroportul din Cluj din cauza ceții

Întârzieri pe aeroportul din Cluj din cauza ceții

Patru avioane care trebuiau să decoleze sau să aterizeze, marți dimineață, pe Aeroportul din Cluj-Napoca au întârzieri din cauza ceții, fiind afectate atât zboruri interne, cât și internaționale, transmite Mediafax.

Reprezentanții Aeroportului Cluj au declarat că sunt întârziate din cauza ceții curse pe relația Cluj-Napoca – București și Viena.

Astfel, sunt întârziate la sosiri cursele Tarom de la București, programate să aterizeze la Cluj-Napoca la orele 8.40, respectiv 9.10, dar și zborurile Tarom care ar fi urmat să plece spre Viena la 9.05 și spre București la ora 9.35.

Următoarele zboruri pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj sunt programate, la plecare, la ora 12.00 spre Eindhoven, și la sosire, de la Charleroi, la ora 11.25.

Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă