16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialIoan Becali va fi eliberat condiționat. Hotărârea este definitivă

Ioan Becali va fi eliberat condiționat. Hotărârea este definitivă

Magistrații Tribunalului Ilfov au admis, miercuri, cererea de eliberare condiționată a lui Ioan Becali, în dosarul Transferurilor, în care fusese condamnat la șase ani și patru luni de închisoare, potrivit Digi24.

 

În luna iulie, Judecătoria Sectorului 4 a respins cererea de eliberare a lui Ioan Becali, însă acesta a făcut contestație la Tribunalul Ilfov, având câștig de cauză.

De-a lungul timpului, Ioan Becali a făcut mai multe cereri de eliberare, susținând că are probleme mari de sănătate și a avut un comportament bun în închisoare.

În martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și 4 luni închisoare în dosarul transferurilor, alături de alți șapte reprezentanți ai fotbalului românesc. În prezent, doar Victor Becali și Cristian Borcea se mai află în detenție, restul fiind eliberați condiționat.

Potrivit DNA, faptele săvârșite de cei opt oameni din fotbal au provocat un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului și de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal, o parte dintre banii obținuți din transferuri fiind “spălați” prin intermediul unor firme off-shore.

 

Știre în curs de actualizare.

 

Cele mai citite

China denunță sancțiunile SUA împotriva companiilor chineze ce ajută Rusia

China a afirmat că va lua "măsurile necesare" după anunţarea de către Washington a unor noi sancţiuni menite să paralizeze capacităţile militare şi industriale...

Piedone, Firea, Nicușor și Burduja vor în primărie; primăria ar putea intra în Șoșoacă

IlustrațieȘ Marian Avramescu Nicușor Dan, Gabriela Firea, Cristian Popescu – Piedone, Sebastian Burduja și teoreticul candidat al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) visează să...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...
Ultima oră
Pe aceeași temă