16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialJucător de crichet australian, decedat după ce a fost lovit de o...

Jucător de crichet australian, decedat după ce a fost lovit de o minge

Jucătorul australian de crichet Phillip Hughes a decedat, la spital, după ce a fusese lovit cu o minge în zona capului, în timpul unui meci. Accidentul s-a petrecut în campionatul provinciilor australiene.

"Philip Hughes a decedat în urmă cu puţin timp. El nu şi-a mai revenit după ce a fost rănit marţi. El nu a suferit şi a fost înconjurat de familia şi de prietenii apropiaţi. Comunitatea acestui sport este în doliu şi prezintă profundele ei condoleanţe familiei şi pritenilor jucătorului", a declarat Petre Brukner, medicul naţionalei australiene, potrivit Mediafax.

Component al formaţiei Australiei de Sud, Hughes se afla la primire când a fost lovit în zona capului de mingea lansată din alergare de un jucător al echipei din Noua Galie de Sud, Sean Abbott , în partida de marţi, contând pentru competiţia Sheffiel Shield.

Hughes, care ar fi împlinit, duminică, 26 de ani, s-a prăbuşit pe gazon şi a fost transportat la spital, dar medicii nu mai putut face nimic pentru a-l salva, el încetând din viaţă după două zile.

Potrivit Daily Mail, lovitura i-ar fi provovcat jucătorului ruperea arterei vertebrale, ceea ce a dus la o hemoragie intracraniană.

Cele mai citite

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă