12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialJudecător CSM insultă o jurnalistă Rl: Nu e câine de pază, e...

Judecător CSM insultă o jurnalistă Rl: Nu e câine de pază, e MAIDANEZ

Judecătorul CSM Norel Popescu a insultat-o pe jurnalista Ondine Gherghuț de la România liberă, pe care a numit-o „maidanez”.

Insultele au fost făcute în plenul CSM, care a dezbătut, marți, raportul Inspecției Judiciare potrivit căruia jurnalista Ondine Gherguț de la România Liberă NU a afectat independența judecătorului Norel Popescu, prin articolul „Mandatul judecătorului CSM Norel Popescu, ales cu autocarul PSD, pe masa senatorilor juriști. PSD vrea mandat de șase ani”.

Judecătorul a încercat să demonteze susținerea din raport potrivit căreia jurnalista a acționat ca un "câine de pază al democrației", cu replica „Nu e câine de pază, e MAIDANEZ care merge pe burtă, căutându-și stăpân".

Discuțiile pe tema raportului Inspecției au fost transmise în direct, pe pagina online a CSM, iar limbajul folosit de judecătorul Norel Popescu a fost auzit de toți internauții interesați de subiect.

Un astfel de limbaj folosit de un judecător membru CSM, care trebuie să fie model de comportament în societate, aruncă o umbră asupra imaginii CSM și a întregului corp al magistraților. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă