11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialKlaus Iohannis îl invită pe Regele Mihai I la învestitura sa

Klaus Iohannis îl invită pe Regele Mihai I la învestitura sa

Câștigătorul alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis l-a invitat pe regele Mihai I la ceremonia sa de învestire în funcția de președinte al României. 

Klaus Iohannis, a participat, miercuri, la Palatul Elisabeta, la un prânz privat cu Regele Mihai I și familia regală, cu ocazia zilei de naștere a Regelui.

Klaus Iohannis a fost întâmpinat la sosire de principesa Margareta, căreia i-a oferit un buchet de flori, precum şi de principele Radu. Iohannis le-a transmis că această invitaţie este o mare plăcere şi onoare.

Invitaţia pentru acest prânz privat a fost adresată de Regele Mihai. Aceasta este prima întâlnire între Regele Mihai şi Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a câşigat alegerile prezidenţiale de duminică, el obţinând, potrivit raportării BEC după centralizarea a 99,07% din procesele verbale, 54,50% din voturi.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă