12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialLăzăroiu, după condamnarea lui Dragnea: Vechii liberali au fost şi ei parte...

Lăzăroiu, după condamnarea lui Dragnea: Vechii liberali au fost şi ei parte la înselătorie

La scurt timp după ce instanţa Curţii Supreme a decis condamnarea la 1 an de închisoare cu suspendare pentru Liviu Dragnea pentru fraudarea referendumului din 2012, Sebastian Lăzăroiu, fostul consilier prezidenţial, a scris pe contul său de Facebook că acum vechii liberali ar trebui să îşi toarne cenunşă în cap deoarece la referendumul de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu şi liberalii au luat parte, alături de pesedişti, la "o înşelătorie".

"Acum, după ce o instanţa a confirmat fraudă de la referendumul de demitere din 2012, mai importantă decât demisia lui Dragnea din guvern mi se pare o recunoaştere publică a vechilor liberali că au fost şi ei parte la o înşelătorie. Cenuşă în cap n-a omorât pe nimeni", scrie fostul consilier prezidenţial pe Facebook.

Decizia ÎCCJ de condamnare la 1 an de închisoare cu sespendare pentru fostul vicepremier al Guvernului Ponta, actual ministru al Dezvoltării, nu este definitivă, sentinţa putând fi atacată cu recurs atât de Liviu Dragnea cât şi DNA:

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă