14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialLIVE TEXT: Simona Halep a învins-o în două seturi 6-2, 6-0 pe...

LIVE TEXT: Simona Halep a învins-o în două seturi 6-2, 6-0 pe Nao Hibino în primul tur la Roland Garos

Primul meci al  Simonei Halep la Roland Garos în compania niponei Hibino s-a terminat după 43 de minute cu victoria Simonei în minim de seturi: 6-2, 6-0. Evoluția româncei a fost una solidă cu dese ruperi de ritm și cu o bună viziune a punctelor importante.

Nipona de 21 de ani s-a aflat pentru prima oară pe tabloul principal de la Openul francez şi pentru a doua oară în carieră pe tabloul unui turneu de Grand Slam.

Hibino, adversară pe care Halep a întâlnit-o în premieră, şi-a trecut în cont un singur turneu WTA în carieră: Openul Japoniei (2015). Asiatica a câştigat aproape 300.000 de dolari din tenis, în întreaga carieră, dintre care 97.000 în 2016.

Astfel Simona Halep și-a impus jocul în fața unei adversare care nu a putut face fața raiudurilor româncei care acum așteaptă mult mai liniștită partida din turul secund la Openul parizian.

Meciul Simona Halep – Nao Hibino în primul tur de la Roland Garos poate urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul www.romanialibera.ro

…………………………………………………………………………………………………………………………………

GAME, SET, MECI, Simona Halep!!! Românca se impune foarte repede, într-un meci încheiat cu 6-2, 6-0. Partida a fost una foarte scurtă, care a durat 43 de minute.

Halep – Hibino 6-2, 5-0

Halep – Hibino 6-2, 5-0. Simona va servi pentru câştigarea meciului. Ajunge repede la 40-0, după încă un retur câştigător. A urmat încă un punct câştigat de Simo, într-un set care a durat deocamdată doar 12 minute.

Halep – Hibino 6-2, 4-0.

Halep – Hibino 6-2, 4-0. Simona joacă superb şi îşi mai trece în cont alte două lovituri direct câştigătoare. Se impune la 30 şi mai face un pas către victorie.

Halep – Hibino 6-2, 3-0. Un nou break pentru Simona, care se îndreaptă către o victorie categorică. A fost al doilea game alb consecutiv.

Halep – Hibino 6-2, 2-0. Simona s-a dezlănţuit şi nu îi dă nicio şansă adversarei. Se impune pe propriul serviciu, la zero. 

Halep – Hibino 6-2, 1-0. Simona continuă să fie agresivă la retur şi începe perfect actul secund, cu un break.  

Halep – Hibino 6-2. Simona a câştigat cel mai lung raliu al primului set, 13 lovituri, şi şi-a adjudecat primul set al meciului, după numai 22 de minute.  

Halep – Hibino 5-2. Simona va servi pentru câştigarea primului set, după un break la 15, în care a forţat-o pe sportiva asiatică să greşească. 

Halep – Hibino 4-2. Simona îşi cedează surprinzător serviciul, la zero, şi nipona se apropie la două game-uri. 

Halep – Hibino 4-1. Simona este de neoprit în acest prim set de la Roland Garros. Agresivă la retur, românca a reuşit cel de-al doilea break al meciului şi se apropie de câştigarea actului.

Halep – Hibino este 3-1 la game-uri pentru Simona care încearcă să se desprindă decisiv în primul act.

Halep – Hibino 2-1! Românca reuşeşte primul break al meciului, luându-i serviciul japonezei la 0! Ultima execuţie a Simonei a fost de manual: rever fantastic în lungul liniei. 

Halep – Hibino: 1-1 la game-uri. Simona egalează.

UPDATE – Halep – Hibino: 0-1. Game foarte ușor câștigat de adversara Simonei. Hibino a servit impecabil.

UPDATE – A început partida dintre Halep și Hibino

UPDATE 17:45 Halep şi Hibino au ieşit la încălzire. Partida va începe în câteva minute.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă