15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialLiviu Dragnea: Mâine vom face evaluarea miniștrilor. Tudorel Toader nu este invitat...

Liviu Dragnea: Mâine vom face evaluarea miniștrilor. Tudorel Toader nu este invitat la această reuniune

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că "mâine" va avea loc o reuniune în care va evalua prestația membrilor Cabinetului Grindeanu.

"Mâine va fi o zi importantă, vom vedea ce mai fac miniștrii", a declarat Liviu Dragnea, întrebat despre momentul în care îi va evalua pe membrii Guvernului.

Despre ministrul Justiției, Tudorel Toader, Liviu Dragnea a afirmat că "nu se pune problema" să i se retragă sprijinul politic, dar că el trebuie ca, pe lângă experiența lui profesională, să capete și "experiență politică".

Totuși, liderul PSD a precizat că ministrul Tudorel Toader nu este invitat nici la reuniunea Comitetului Executiv Național al PSD de joi, nici la cea a Coaliției de guvernare, care va avea loc în aceeași zi.

"Eu nu l-am invitat, pentru că nu e la subiect, nici la coaliție, nici la parlamentari. Avem timp să vorbim și eu și oricine altcineva cu dumnealui", a declarat Liviu Dragnea la Sinaia.

Despre toți miniștrii din Cabinetul Grindeanu, Liviu Dragnea a susținut că au în subordine anumiți directori care nu vor să pună în aplicare programul de guvernare, dar că aceștia trebuie îndepărtați din funcțiile de conducere, urmând a se continua colaborarea cu ceilalți. "Și eu când eram ministru lucram cu Sevil Shhaideh până la două noaptea", a mărturisit Liviu Dragnea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă