27.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialLiviu Pop, după întâlnirea cu Dragnea: A fost o problemă pe care...

Liviu Pop, după întâlnirea cu Dragnea: A fost o problemă pe care am soluționat-o, nu am discutat demisia de la Minister

Ministrul Educației, Liviu Pop, a avut, miercuri, o întâlnire cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în biroul acestuia, informează Agerpres.

Ministrul Pop a declarat ulterior că nu au discutat despre eventuala sa demisie din funcția de ministru și că liderul PSD nu i-a reproșat nimic.

"A fost vorba de o problemă pe care am soluționat-o, nu are nimic de a face cu agenda publică", a declarat Liviu Pop după întâlnire. Întrebat în legătură cu apariția unor informații conform cărora i s-ar fi cerut demisia de la conducerea ministerului, Liviu Pop a spus: "Nu am discutat acest aspect".


”Ce nu am înțeles eu de ce a încălecat cu manualele de sport încercând să justifice ceva greu de justificat, în loc să spună că le-a găsit acolo. Cred că ar fi foarte bine și sănătos să uite de la ce sindicat a plecat. Toate trebuie tratate în mod egal. Preventiv îi spun. Pe de altă parte situația în minister nu e roză. De ani de zile avem aceeași problemă: vine toamna, nu avem manuale. Noi am venit să reparăm niște lucruri".

 

Liviu Pop a subliniat că în sistemul de învățământ sunt probleme pe care le-a rezolvat și că președintele Camerei Liviu Dragnea nu i-a reproșat nimic.

"Nu știu ce probleme (în sistemul de învățământ — n.r.) sunt decât cele pe care le-am rezolvat. Nu mi-a reproșat nimic președintele", a adăugat el.

Întrebat dacă își face bine treaba la minister, Liviu Pop a răspuns: "Eu zic că da".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Consiliul Concurenței dorește o liberalizare a pieței de taximetrie

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie, soluţia fiind, pe de o parte, întărirea reglementării pe zona de transport alternativ, iar pe...

Emmanuel Macron va fi în vizită în Germania pentru trei zile. Tema întâlnirii este parteneriatul central al UE, cel franco-german

Preşedintele francez Emmanuel Macron şi Brigitte Macron urmează să efectueze o vizită de stat în Germania, începând de duminică şi până marţi - programată...

Tribunalul București suspendă executarea sentinței din dosarul Dan Voiculescu-Institutul de Cercetări Alimentare

Tribunalul Bucureşti a dispus suspendarea executării sentinţei prin care instanţa a decis recuperarea prejudiciului în dosarul în care Dan Voiculescu a fost condamnat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă