25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialMarinarii, campanie pentru copiii din localitățile izolate

Marinarii, campanie pentru copiii din localitățile izolate

Militarii de la Flotila Fluvială au desfășurat campania „Bucuria copilăriei“, interac­ționând cu copiii din trei localități izolate din județul Tulcea.

În comuna Chilia Veche marinarii au redeco­rat o sală de clasă și au oferit jucării și cărți, iar elevii au răsplătit militarii cu un program artistic în care au prezentat dansuri și cântece tradiționale lipo­venești specifice zonei. La școala din Comuna Pece­neaga, marinarii au oferit celor mici cărți și jucării și le-au făcut cunoștință cu mascota campaniei, ”Fluvi”.

Campania se încheie vineri, la școala și grădinița din comuna Enisala, unde militarilor români li se va alătura un grup de militari americani, iar împreună vor oferi copiilor dulciuri, cărți și jucării.

Cele mai citite

Judecătorul care a cerut azil politic în Belarus. “Aici este un preşedinte foarte înţelept”

Un judecător polonez a cerut azi politic în Belarus, în contextulrelațiilor tensionate dintre Polonia și Belarus. El susține că acolo se află"un preşedinte foarte...

VIDEO. Maria Cârneci, fără perdea. Dezvăluiri emoționante despre relația cu Romulus Petrescu

Prezentă în emisiunea de la Kanal D "40 de întrebări" cu Denise Rifai, Maria Cârneci a vorbit despre relația cu Romulus Petrescu, despre viața...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...
Ultima oră
Pe aceeași temă