10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialMartori în dosarul de omor al lui Cristian Cioacă, audiaţi

Martori în dosarul de omor al lui Cristian Cioacă, audiaţi

Curtea de Apel Piteşti audiază, vineri, mai mulţi martori în dosarul de omor al lui Cristian Cioacă, în prezenţa acestuia, transmite Mediafax.

Printre cei citaţi se află şi Dan Zabara, prietenul presupusului amant al Elodiei Ghinescu, care ar fi vorbit ultima oară la telefon cu aceasta în ziua dispariţiei sale.

Citeşte şi: Dosarul Elodia: Cioacă a cerut să fie eliberat. ICCJ: Cioacă rămâne în arest

După ce la termenele precedente magistraţii au audiat o parte a martorilor solicitaţi de instantă sau de părţile din dosar şi au vizionat mai multe probe, printre care şi înregistrări video din noaptea dispariţiei Elodiei Ghinescu, în care apare Cristian Cioacă, instanţa a dispus citarea, pentru vineri, în vederea audierii, a martorilor Luminiţa Georgeta Serian, Radu Dascălu, Dumitra Mardare şi Gabriela Marinoaica, dar şi a martorului Daniel Zahara, cu mandat de aducere.

Zahara este prietenul presupusului amant al Elodiei Ghinescu, Ilie Cristian, ambii fiind subofiţeri SPP la acel moment şi ar fi vorbit ultima oară la telefon cu avocata, sunând-o din Suedia, în ziua dispariţiei ei.

Citeşte şi: DOSAR OMOR CIOACĂ: Curtea de Apel a admis probele depuse de inculpat

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă